Değerli dostlarımız merhabalar. Öncelikle Engelsiz Erişim olarak Soma’da hayatını yitirenlere baş sağlığı diliyoruz bir kez daha.

24 Mayıs cumartesi yapılacak Selen Özel bilgi yarışması için son haftaya girdik. ilk olarak ödüllerimizin belli olduğunu sizler paylaşmak istiyoruz. buna göre, yarışmamızı üçüncülükle bitiren grubumuze hem görmeyen hem gören birinin işine yarayacak bir ödül veriyoruz Konuşan çay makinesi.

İkincilerimize ise 500 TL’lik hediye çekleri veriyoruz.

Yarışmamızı birincilikle bitiren grup üyeleri ise bizden 3 G li iPad mini ve bluetooth klavye kazanıyor.

Yarışma sponsorumuz Sesli Betimleme Derneği’ne çok çok teşekkür ediyoruz.

Yarışmamız başvuruları neredeyse tamamlandı. ama halen asil grup olarak yarışmamıza başvuru yapma şansınız var. elinizi çabuk tutun. başvuru için

2014 Selen Özel Bilgi Yarışması Grup Başvuru Formu

lingine tıklayabilirsiniz.

Son olarak yarışmamız sonrası Boğaziçi Üniversitesi’nin BEBEK kapısında bulunan sosyal tesislerinde düzenlemeyi planladığımız akşam yemeğinden söz etmek istiyoruz. Yarışma sonrası Boğaziçi Üniversitesi Güney kampüs turu yaparak birlikte BEBEK sahiline ineceğiz ve burada güzel bir akşam yemeği yiyeceğiz. Yemek ücretli olup kişi başı 25 TL olacaktır.

Ancak yemek rezervasyonunu planlayabilmemiz için en az 25 kişinin bizlere ismini yazdırması gerekiyor. eğer sizler de kendiniz ve arkadaşlarınız 24 Mayıs cumartesi günü bu yemeğe katılmak isterseniz, isminizi ve kaç kişi katılacağınızı

aycaba@gmail.com

adresi aracılığıyla Ayça balcı arkadaşımıza yazdırmanız gerekli. Lütfen en geç perşembe öyle saatlerine kadar isminizi Ayça’ya yazdırın.

güzel bir yarışma olması dileğiyle.

Saygılarımızla

Selen Özel Bilgi Yarışması Organizasyon Ekibi

Engelsiz Erişim Derneği Twitter Zaman Akışı