2015-2016 Engelsiz eğitimlerimiz başlıyor

Hayatı daha erişilebilir yaşamak isteyen siz değerli dostlarımız, Geçen dönem sizlere ve bizlere çok şey kattığına inandığımız engelsiz eğitim projemiz, 2015-2016 dönemi içinde 13 Aralık 2015-27 Nisan 2016 arasında sizlerle buluşuyor.
 

Pazartesi hariç, hergün sunacağımız eğitimlerimizle , sizlere daha eşit ve erişilebilir bir yaşam sürebilmeniz için pratik bilgiler sunuyoruz.
 

Bu dönemdede bilişimden, müziğe ve her alanda bilgilendirici içeriklerimizle, eğitim platformumuzda eşit, erişilebilir ve engelsiz bir yaşam adına hazır bekliyor olacağız.
 

Verilecek eğitimlerimizin bu dönemde adresleri değişmiyor. Aşağıdaki bilgilerle ve yazılımlarla, eğitim platformumuza dahil olabilirsiniz.

  • Team talk programını windows, mac ve android için bu sayfadanindirebilirsiniz. Açılan sayfada "T" harfine basarak tablo alanına odaklanınız ve kullandığınız işletim sistemine göre uygun sürümü indiriniz. İndirdikten sonra kurulum yönergelerini izleyiniz ve "F2" tuşuna basarak sunucu bilgilerinizi giriniz. Host adresi: eob.akdeniz.edu.tr
    Portlar: 10333 olarak bırakınız. Kullanıcı adı ve şifresi: engelsizegitim olarak girmeniz yeterlidir.

Engelsiz eğitim projesi bir Engelsiz Erişim Derneği projesidir.

Adem VURAL-Müzik odası(müzik eğitimleri)

Her alanda erişilebilirlik kazandırıcı anlatımlara imza atan Adem VURAL, bu eğitim dönemindede sizlerle oluyor. Farklı konular ve konuk eğitmenlerle sizlerle buluşacak Adem VURAL hocamız bakalım bizlere neler sunacak. Müziğe dair farklı erişilebilir anlatımları takip etmek isterseniz.
Her pazar eğitim platformumuzda sizleri bekleriz.

Engin ALBAYRAK-Temel Windows 10 eğitimi

Kendini her bir windows sürümü gibi yenileyen, erişilebilir bilişim çalışmalarının üstadı olan Engin ALBAYRAK hocamız ile her salı temel windows 10 eğitimleriyle bizlerle oluyor. Windows 10 üzerine kendinizi Engin ALBAYRAK hocamız farkıyla geliştirmek isterseniz, sizleri engelsiz eğitim odamıza bekleriz.

Gamze SOFUOĞLU-Günlük yaşama dair pratik eğitimler

Son dönemde erişilebilirlik ve ulaşılabilirlik adına önemli çalışmalarda yeralan, görmeengelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırıcı çözümlerin gerçekleştirilebilmesi adına emek harcayan bir erişilebilirlik emekçisi. 
Gamze ve konukları, günlük yaşama dair pratik bilgileri sunmaya geliyor. Kişisel bakımdan, sosyal ve kültürel yaşamda etkin rol oynayabilmek için, bizce bu eğitimleri kaçırmayın.

Engin YILMAZ-Temel Word 2016 eğitimi

Erişilebilirlik denince akla gelen bir başka isim, bilişimde erişilebilirlik anlatımlarıyla, türk görmeengelli bireylerin kendilerini geliştirmelerini desteklemiş. Bilişimde erişilebilirlik kavramını olgunlaştırmış bir kişi....
Engin YILMAZ uzun zamandan sonra, güncellenmiş word 2016 temel kullanım anlatımlarıyla her perşembe sizlerle buluşuyor. Güncel word yazılımı konusunda kendinizi geliştirmek adına eğitim gününü ajandanıza kaydetmenizi öneririz.

Sarper ARIKAN-Temel html eğitimi

Yaşamını teknolojik ürünlerin erişilebilirlik kazanabilmesi için sesli ve yazılı anlatım yapmaya adamış, mobil ve pc üzerinde birçok sistemi test etmeye gayret gösteren ve bu çalışmaları etrafına sunmaktan mutluluk duyan, Sarper ARIKAN bu dönemde temel html anlatımlarıyla sizlerle oluyor. Eğer ki html dünyasına adım atmak isterseniz, her cuma eğitim platformunda hazır bekliyor olacak.

 

 

Engelsiz Erişim Derneği Twitter Zaman Akışı