Merhaba değerli Engelsiz Eğitim takipçilerimiz. Bu yıl 4.sünü gerçekleştirdiğimiz, her alanda erişilebilirliği sunan, birbirinden zengin ve dopdolu içeriğe sahip 6 eğitim programıyla sizinle birlikte olduğumuz Engelsiz Eğitim Projemiz, sezona veda ediyor.

Elif Ünver, Sarper Arıkan ve Nurşen Korkmaz’ın hazırladığı ve 17 oturum olarak planlanan Haftanın Konusu, bu hafta eğitim programını tamamlayarak, sezona veda edecek. Eğitim programını henüz tamamlamamış olan Burak Sarı, Tezeneden Tele Dökülenler Eğitimi’ne devam ederek, her Çarşamba akşamı saat 20:00’de TeamTalk Engelsiz Eğitim odasında sizi bekliyor olacak.

Engelsiz Eğitim Projemize büyük bir özveriyle emek veren tüm eğitimcilerimize, sundukları birbirinden değerli katkılarla eğitimlerimizin daha zengin ve keyifli hale gelmesini sağlayan program konuklarımıza, eğitimlerimizi izleyip geri bildirimleri ve yorumlarıyla besleyen siz değerli takipçilerimize çok teşekkür ediyor, son haftanın eğitim programını ve önceki haftaya ait eğitim kayıtlarını indirme bağlantılarını paylaşıyoruz.

 

ENGELSİZ EĞİTİMLERİMİZİN SON HAFTA PROGRAMI

 

9 NİSAN 2018 PAZARTESİ: TEZENEDEN TELE DÖKÜLENLER EĞİTİM PROGRAMI

Burak, Zeybek Tavrı’nı işlemeye devam ederek, “Çökertme Türküsü” üzerinde çalışma yapacak. Ardından, Silifke Tavrı’nı işleyecek ve “İndim Geldim Silifke’den Buraya” isimli türkü ile örneklendirecek.

10 NİSAN 2018 SALI: SAKATLIK ÇALIŞMALARI EĞİTİM PROGRAMI

Engin ve Canan, teknik sorunlar nedeniyle kaydedilemeyen dersin telafisini yaparak, sağlamcılık ve kanıksanmış sağlamcılık kavramlarını tartışacak.

13 NİSAN 2018 CUMA: HAFTANIN KONUSU EĞİTİM PROGRAMI

Sarper, konuğu Canan Çam Yücel ile sosyal girişimcilik ve sosyal inovasyon konusunda keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek.

 

 

NOT: bu hafta gerçekleştirilecek Tezeneden Tele Dökülenler Eğitimi, saat 19:30’da başlayacak.

 

BİR ÖNCEKİ HAFTAYA AİT EĞİTİM KAYITLARINI İNDİRME BAĞLANTILARI

 

Burak Sarı ile Tezeneden Tele Dökülenler

Engin Yılmaz ve Canan Yücel ile Sakatlık Çalışmaları

Sarper Arıkan ile PHP Kodlama Eğitimi

Sarper Arıkan ile Haftanın Konusu

 

Tüm eğitim kayıtlarına www.dunyayaseslen.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Engelsiz Erişim Derneği Twitter Zaman Akışı