2017 Selen Özel Bilgi Yarışması 20 Mayısta yapılıyor ve Başvurular Başladı!

 

Merhaba değerli dostlar. Bu yıl onuncusunu gerçekleştireceğimiz ve bir Engelsiz Erişim Derneği klasiği olan Selen Özel Bilgi Yarışması 20 Mayıs Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi’nde yapılacak. Bilgiyi paylaşmak, daha engelsiz, eşit ve erişilebilir bir hayat için birbirimize destek olmak, heyecanı ve coşkuyu doyasıya yaşamak için düzenlediğimiz yarışmamıza hepiniz davetlisiniz.

Bildiğiniz gibi Bir tek yarışmıyor, erişilebilirliği sunumdan cevaplamaya, yarışmaya ulaşımdan bina içinde dolaşıma kadar iliklerimizde hissediyoruz.

Dereceye giren yarışmacı gruplarımıza vereceğimiz ödüllerimizi ise şöyle belirledik.

Birinci Olan Grup üyeleri 1000’er TL

İkinci olan grup üyeleri 700’er TL

Ve yarışmayı üçüncülükle tamamlayan grup üyeleri 400’er TL ödülün sahibi olacaklar.

Seyirciye sor bölümünde de sürpriz ödüller bizleri bekliyor.

Artık biliyorsunuz, Ödül bahane, bir arada olmak, erişilebilirliği sonuna dek tatmak şahane. Yeter ki, Eşit, Erişilebilir, Engelsiz Bir Hayat için bir şeyler yapalım.

 

Bu yıl yarışmamıza 21 Asil grup katılabilecek. Sayı sınırlı olduğu için elinizi çabuk tutmanızı ve başvuru yapmada gecikmemenizi öneririz. Başvuru yapabilmek için yazı sonundaki başvuru formunu doldurmanız gerekli. Bu amaçla da 3 kişilik bir grup oluşturmalısınız. Yarışmanın yapılışı, kuralları, ön eleme ve final oturumları, sorulacak sorular ve oluşturulacak grup niteliği gibi konular hakkında daha detaylı bilgi için.

2017 Selen Özel Bilgi Yarışma Şartnamesi

Bağlantısına bakabilirsiniz.

 Yarışmacı olmasanız bile, bu muhteşem atmosferi bizimle birlikte solumak üzere herkesi 20 Mayıs günü Garanti Kültür Merkezi’ne bekliyoruz.

İşte yarışmaya başvurabileceğiniz adres:

Yarışma başvuru formu için tıklayın.

 

Başvuru ve yarışmayla ilgili her konuda sorularınız için aşağıdaki ileti adresinden Yarışma sekretaryamızı yürüten Ayça Balcı Güngör’e ulaşabilirsiniz.

aycaba@gmail.com

 

20 Mayısta görüşmek üzere.

Engelsiz Erişim Derneği Twitter Zaman Akışı