2020 Selen Özel Bilgi Yarışması İçin Geri Sayım Devam Ediyor!

 

 

 

 

 

 

 

Değerli Engelsiz Erişim takipçileri,

 

 

 

 

 

 

 

Bu yıl on üçüncüsünü düzenleyeceğimiz Selen Özel Bilgi Yarışmamızın 5 Kasım 2020 tarihine kadar sürecek olan başvuruları için geri sayım devam ediyor. Başvurular devam ederken, daha sonra duyuracağımızı belirttiğimiz dereceye giren gruplara vereceğimiz ödüller ise şu şekilde olacak!  Hepsi Burada adlı e-ticaret sitesi ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, Yarışmada dereceye giren gruplardan

 

 

 

Birinci grup  üyelerine 500’er TL,

 

 

 

İkinci grup üyelerine 250’şer TL,

 

 

 

Üçüncü grup üyelerine ise150’şer TL’lik hediye çeki vereceğimizi müjdelemek isteriz. Dereceye giren gruplar bu hediye çeklerini hepsiburada.com üzerinden kullanabileceklerdir.  Bununla birlikte bir Selen Özel klasiği olan “Seyirciye Sor” sorularının kazananlarına ise bu sene BlindLook’tan sürpriz hediyelerimiz olacak.

 

 

 

 

 

 

 

Bu yıl bildiğiniz gibi online ortamda gerçekleştireceğimiz yarışmamızın detayları için aşağıdaki açıklamaları gözden geçirebilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

Eğer siz de genel kültürünüze  minik bir katkı  yapmak, birlikte olmanın coşkusunu hep birlikte paylaşmak isterseniz, 09-15 Kasım 2020 tarihlerinde yarışmamıza davetlisiniz. Üstelik bu yıl mekandan bağımsız olarak "Siz her neredeyseniz, biz oradayız!”

 

 

 

Yarışmamızı, zoom platformu üzerinden sizlere ulaştıracağız. Yarışma süresince, tüm grup üyelerinin kamera, hoparlör ve mikrofonlarının açık olmasının zorunlu olduğunu, grupların  yalnızca bilgisayar üzerinden yarışmaya katılabileceklerini önemle hatırlatmak isteriz. Mobil cihazlardan yarışmaya katılım sağlanamamaktadır. 

 

 

 

               

 

 

 

Önceki yıllardan pek çoğunuzun çok iyi bildiği gibi, yarışma gruplarımız üçer kişiden oluşuyor. Bu yılki grup sayımızı 18 olarak belirledik.  Kontenjanlar kısa süre içinde dolacağından acele etmenizi öneririz.

 

 

 

Başvuru yapmadan önce, bu yıla özel şartnamede yapılan değişiklikleri,  Yarışma kuralları, sorulacak soruların içerikleri, ön eleme ve final oturumlarıyla ilgili bilinmesi gerekenler için

 

 

 

2020 Selen Özel Bilgi Yarışması Şartnamesi’ni

 

 

 

 dikkatle incelemenizi önemle rica ederiz.

 

 

 

 

 

 

 

Başvurunuzu aşağıda bağlantısı bulunan 2020 Selen Özel Bilgi Yarışması Grup Başvuru Formu

 

 

 

üzerinden bize ulaştırabilirsiniz

 

 

 

 

 

 

 

2020 Selen Özel Bilgi Yarışması Grup Başvuru Formu

 

 

 

 

 

 

 

Eğer 3 kişilik bir grup oluşturamıyorsanız, bireysel olarak da başvuru yapabilirsiniz. Bunun için yarışma

 

 

 

sekreterimiz Demet Budak'a

 

 

 

demetbudak25@gmail.com

 

 

 

e-posta adresi aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Yarışma organizasyonuna ilişkin farklı konularda yardıma ihtiyaç duymanız halinde, yine yarışma sekretaryamızın yürütücüsü Demet Budak ile yukarıdaki e-posta adresi üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

Ödüllerimizi sizlere ulaştırmamızı sağlayabilmemiz için yarışmamıza destek olan sponsorlarımıza içten teşekkürlerimizi iletiyoruz.

 

Engelsiz Erişim Derneği Twitter Zaman Akışı