2021 Selen Özel Bilgi Yarışması İçin Geri Sayım Devam Ediyor!

 

Değerli Engelsiz Erişim takipçileri,

 

Bu yıl on dördüncüsünü düzenleyeceğimiz Selen Özel Bilgi Yarışmamızın başvuruları 18 Mayıs itibarıyla sona erdi ve tam 19 grup başvuru yaptı.

Biz bu arada boş durmadık ve sizler için ödüllerimizi belirledik. Dereceye giren gruplara vereceğimiz ödüller ise şu şekilde olacak! Yarışmada dereceye giren gruplardan

 

Birinci grup üyelerine 500’er TL,

 

İkinci grup üyelerine 250’şer TL,

 

Üçüncü grup üyelerine ise150’şer TL’ vereceğimizi müjdelemek isteriz.

Dereceye giren gruplardan ikinci ve üçüncü olanlara verilecek ödüller yarışmamıza adını verdiğimiz aktivist arkadaşımız Selen Özel'in annesi Fehime Özel tarafından taktim edilecektir. Kendisine yanımızda olduğu için ve desteği için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

İlk üçe giren gruplardaki yarışmacılarımızın her birine  sürpriz bir Ödülde Supersense ekibinden geliyor. Bir yıllık abonelik. Türk tasarımcılarca geliştirilern bu harika yapay zeka uygulamasının keyfini çıkaracak yarışmacılarımız. Supersense yetkililerine de çok teşekkür ediyoruz.

 

 

Bununla birlikte bir Selen Özel klasiği olan “Seyirciye Sor” sorularının kazananlarına ise bu sene Saklı Kahvem'den sürpriz hediyelerimiz olacak. Mustafa Şahin’e sonsuz teşekkürler.

 

 

Eğer siz de genel kültürünüze minik bir katkı yapmak, birlikte olmanın coşkusunu hep birlikte paylaşmak isterseniz, 22 Mayıs 2021 tarihinde yarışmamıza davetlisiniz. Üstelik bu yıl da mekândan bağımsız olarak "Siz her neredeyseniz, biz oradayız!”

 

Yarışmamızı, zoom platformu üzerinden sizlere ulaştıracağız. Ayrıca Engelsiz erişim Youtube kanalımızdan tüm oturumları canlı yayınlayacağız.

www.youtube.com/c/engelsizerisim

Adresinden yarışmamızı takip edebilirsiniz.

Ödüllerimizi sizlere ulaştırmamızı sağlayabilmemiz için yarışmamıza destek olan sponsorlarımıza içten teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Engelsiz ve erişilebilir bilgi paylaşımında bulunmak, aynı zamanda coşkuyla eğlenmek isterseniz hepinizi 22 Mayıs Günü saat 10:00’da Youtube kanalımıza bekleriz.

Öncesinde iki öneleme turunda yarışacak grupları kurayla belirleyeceğiz. Ayrıca yarışmada eşitlik olması halinde sorulacak yedek soru sırasını da çekilişle belirliyoruz. Bu kura heyecanına sizler de şahitlik etmek isterseniz 19 Mayıs Engelsiz Erişimli Saatler programına bekleriz hepinizi. Engelsiz Erişimli saatleri radyo engelsiz erişim ve Clubhouse üzerinden izleyebilirsiniz. Başlama saati 21:00

Yüreğinizden heyecan, aklınızdan erişilebilirlik eksilmesin

 

Engelsiz Erişim Derneği Twitter Zaman Akışı