Değerli arkadaşlar,

Mayıs ayının heyecanı Selen Özel Bilgi Yarışması'nın 15’incisiyle Engelsiz Erişim Derneği olarak karşınızdayız.

Bu yıl, yarışmamızı aynı gün içinde iki ön eleme bir de final oturumu olmak üzere üç oturumda gerçekleştireceğiz. Online ortamda sonuncusunu yapmayı umduğumuz yarışmamız 14 Mayıs cumartesi günü yapılacak. Eğer bizimle olup yarışma coşkusunu yaşamak isterseniz hepinizi bekliyoruz.

 

Yarışmamızı zoom platformu üzerinde gerçekleştirecek; Youtube kanalımız aracılığıyla izleyicilere ulaştıracağız. Yarışma süresince tüm grup üyelerinin kamera, hoparlör ve mikrofonlarının açık olmasının zorunlu olduğunu; grupların  yalnızca bilgisayar üzerinden yarışmaya katılabileceklerini önemle hatırlatırız. Teknik sebeplerden ötürü mobil cihazlardan yarışmaya katılım sağlanamamaktadır.

 

Yarışma gruplarımız üçer kişiden oluşuyor. Bu yıl 18 asıl grup yarışmamıza katılabilecek. Kontenjanlar kısa süre içinde dolacağından acele etmenizi öneririz.

Başvuru yapmadan önce, yarışma şartnamemizde yer alan kuralları, sorulacak soruların içeriklerini, ön eleme ve final oturumlarıyla ilgili bilinmesi gerekenleri
2022 Selen Özel Bilgi Yarışması Şartnamesi

bağlantısından incelemenizi önemle rica ederiz. Yarışma başvurusunda bulunan herkes, yukarıdaki bağlantıda yer alan kural ve uyarıları kabul etmiş sayılacaktır. 

 

Başvurunuzu,
2022 Selen Özel Bilgi Yarışması Başvuru Formu

üzerinden bize ulaştırabilirsiniz.

 

Eğer 3 kişilik bir grup oluşturamıyorsanız, bireysel olarak da başvuru yapabilirsiniz. Bunun için yarışma sekreterimiz Demet Budak'a

demetbudak25@gmail.com

e-posta adresi aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Yarışma organizasyonuna ilişkin farklı konularda yardıma ihtiyaç duymanız halinde, yine yarışma sekretaryamızın yürütücüsü Demet Budak ile yukarıdaki e-posta adresi üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

8 Mayıs'a kadar başvurularımız sürecek olup grupların hangi oturumda yarışacağı kura ile belirlenecektir.

Dereceye giren grupların alacağı ödüller ve “Seyirciye Sor” ödülleri ileri bir tarihte duyurulacaktır.

14 Mayıs’ta görüşmek üzere.

Engelsiz Erişim Derneği Twitter Zaman Akışı