Değerli Engelsiz Erişim Takipçileri,

Selen Özel Bilgi Yarışmamız için gün saymaya devam ediyoruz. Bu sürede de yarışmayla alakalı gelişmeleri size anbean aktarmaya özen gösteriyoruz. Bir önceki duyurumuzda yarışma tarihimizin 21 Mayıs olarak güncellendiğini belirtmiştik.

              Şimdi ise dereceye giren grupların alacağı ödüller için buradayız. Ama ondan önce, yarışmaya son başvuru tarihinin de 15 Mayıs olarak güncellendiğini sizinle paylaşmak isteriz.

  Ve şimdi ödüllerimiz!

Bu yıl Selen Özel Bilgi Yarışması’nda 1. olan grup yarışmacıları sponsorumuz Beyid’den teleskopik baston, 2.  olan grup yarışmacıları Turkuaz metal kabartma veya konuşan saat, 3. olan grup yarışmacıları ise Beyid Türkçe konuşan baskül kazanacak yarışmamızdan.

Ayrıca Bir Selen Özel klasiği olan seyirciye sor ödüllerimiz de sponsorumuz Beyid’den anahtarlıklı konuşan saat olacak.

              Yarışmamıza bu yıl 18 grubun başvurabileceğini  yeniden hatırlatmak istiyoruz. Geç kalmadan yerinizi ayırtmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.
2022 Selen Özel Bilgi Yarışması Başvuru Formu

  Yarışma şartnamemizde yer alan kuralları, sorulacak soruların içeriklerini, ön eleme ve final oturumlarıyla ilgili bilinmesi gerekenleri ise
2022 Selen Özel Bilgi Yarışması Şartnamesi

aracılığıyla öğrenebilirsiniz. Başvuru yapan herkes, yukarıdaki kuralları kabul etmiş sayılır.

 

Yarışmamızı zoom platformu üzerinde gerçekleştirecek; Youtube kanalımız aracılığıyla izleyicilere ulaştıracağız. Yarışma süresince tüm grup üyelerinin kamera, hoparlör ve mikrofonlarının açık olmasının zorunlu olduğunu; grupların  yalnızca bilgisayar üzerinden yarışmaya katılabileceklerini önemle hatırlatırız. Teknik sebeplerden ötürü mobil cihazlardan yarışmaya katılım sağlanamamaktadır.

 

Eğer 3 kişilik bir grup oluşturamıyorsanız, bireysel olarak da başvuru yapabilirsiniz. Bunun için yarışma sekreterimiz Demet Budak'a

demetbudak25@gmail.com

e-posta adresi aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

 

Yarışma organizasyonuna ilişkin farklı konularda yardıma ihtiyaç duymanız halinde, yine yarışma sekretaryamızın yürütücüsü Demet Budak ile yukarıdaki e-posta adresi üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

 

 

2022 Selen Özel Bilgi Yarışması Ödül Sponsor Beyid Bilişim hakkında bilgi almak için

https://www.beyid.com.tr/

Beyid Online Satış Mağazasına ise

https://www.engellilermarketi.com/

 

                                          21 Mayıs’ta görüşmek üzere!

Engelsiz Erişim Derneği Twitter Zaman Akışı