Afiş Betimleme: Afişin arka planı çok açık soluk yeşil. Sol üst ve sağ alt tarafta aynı tonun daha koyu renginde fırça izleri var. Afişin tam ortasında sıralı kelimeler halinde yukardan aşağıya 16. Selen Özel Bilgi Yarışması yazıyor. Onun altında daha küçük puntolar ve kırmızı renkte Engelsiz Erişim Derneği Yazısı bulunuyor. Engelsiz Erişim Derneğinin hemen altında, sol tarafta Engelsiz Erişim Derneği’nin, sağ tarafta ENUYGAR’ın logosu birleşik bir şekilde yer alıyor. Onun altında ise yer tarih ve saat bil

Değerli Engelsiz Erişim takipçileri,

20 Mayıs’ta ENUYGAR ev sahipliğinde İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde 16’ncısını gerçekleştireceğimiz Selen Özel Bilgi Yarışmamızın ödüllerini belirledik. Yüz yüze yarışma heyecanı Engelsiz Erişim takipçilerince de özlemle bekleniyor olsa gerek, ödüller açıklanmadan yarışmacı gruplar için kontenjanımız büyük oranda tamamlandı. Kalan kontenjan ve yedek gruplar için başvuruların 18 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edeceğini hatırlatmak isteriz.

2023 Selen Özel Bilgi Yarışması Ödülleri Braille Teknik Sponsorluğunda

2023 Selen Özel Bilgi Yarışması ödüllerini, görmeyenleri özgür kılan teknoloji hizmetini sağlayan Braille Teknik firması sponsorluğunda dereceye giren yarışmacı gruplara ve şanslı seyircilerimize ulaştıracağız.

Yarışmada dereceye giren gruplardan:

Birinci olan grup üyeleri 2000’er TL,

İkinci olan grup üyeleri 1500’er TL,

Üçüncü olan grup üyeleri 1000’er TL

Ödüllerini kazanacaklardır. Ayrıca bir Selen Özel klasiği olan “Seyirciye Sor” sorularının kazananlarına da   sürpriz hediyelerimizin olduğunu hatırlatmak isteriz.

Ödüllerimizi sizlere ulaştırmamızı sağlayabilmemiz için yarışmamıza destek olan ödül sponsorumuz Braille Teknik ekibine içten teşekkür ediyoruz.

Eğer siz de   genel kültürünüze bir nebze katkıda bulunmak, bizimle birlikte bu heyecana ortak olmak, hep birlikte eğlenmek isterseniz, 20 Mayıs   2023 Cumartesi günü saat 09.30’da başlayacak yarışmamıza davetlisiniz.

 

 

Engelsiz Erişim Derneği Twitter Zaman Akışı