Merhaba Değerli Engelsiz Eğitim Takipçileri,

Bu akşam Duygu-sal-lar oturumlarının ikincisini gerçekleştireceğiz. Günlük hayatta, sosyal ilişkilerimizde, iş hayatımızda zaman zaman sanki tetiğimize basılmışcasına öfkeye kapılırız. Bazen neden öfkelenmiş olduğumuzu bile anlayamadığımız anlar olur, yine de öfkeliyizdir. Bazen de bir işi bitirmiş olmanın, sorunları çözmüş ya da hiç sorun yaşamış olmanın tatmin edici rahatlama duygusunu hissederiz, derinlerimizde bir yerde. İşte bu akşam bu iki duyguyu ele alıyoruz. Bizi öfkelendiren olaylar neler? Acaba sadece öfke mi hissettiğimiz, yoksa biraz altını kazısak başka duygulara mı ulaşırız? Ya da bize rahatlamış hissettiren şey olayın kendisi mi, yoksa bizim bakış açımızla alakalı bir şeyler bulabilir miyiz arasak?

Bu iki duyguyu derinden hissettiğimiz anlarımızı paylaştığımız oturumumuza herkesi bekliyoruz. Çünkü herkesin hayatına damgasını vuran bir öfke ya da rahatlama anı vardır muhtemelen.
NOT: Kişisel duygu ve anılarımızı ele aldığımız Duygu-sal-lar oturumlarımız yalnızca olası bir raporlama durumunda kullanılmak üzere kayıt altına alınmaktadır. Sonradan hiçbir koşulda yayımlanmayacak, yazılı olarak yayımlanması durumunda kişi adları veya kişileri ifşa edecek bilgileri kullanılmayacaktır.

Eğitimlere Katılım Yönergeleri

Eğitimin adı: Duygu-sal-lar

Tarih: 03.01.2023

Saat: 20:30

Moderatörler: Ayça Balcı Güngör, Elif Ünver Çırpan

Yer: Engelsiz Eğitim Zoom Platformu

Eğitime katılım bağlantısı: https://zoom.us/j/92474514417?pwd=RjBQRFF2UUt0eTJHMktqeFF5cUpWZz09

Zoom uygulaması üzerinden “Katıl” düğmesini kullanarak katılmak isteyenler için

Meeting İD: 92474514417

Şifre: 1234

Engelsiz Erişim Derneği ile ilgili tüm duyuru ve haberleri anlık olarak takip etmek isteyen dostlarımız Engelsiz Erişim Derneği Duyuru Grubu bağlantısına tıklayarak WhatsApp grubumuza katılabilirler.

Engelsiz Erişim Derneği Twitter Zaman Akışı