Merhaba değerli Engelsiz Eğitim takipçileri. Bugün son defa günlerden reaper diyelim. Eğitimimizin sonuncusuna gelmenin burukluğunu, mutluluğunu ve gururunu aynı anda yaşıyoruz.

En başından itibaren tüm derslerimizde ilmek ilmek işleyerek olabildiğince detaylı bir bilgi deposu oluşturmaya çalıştık. Bugün de son ipuçlarınızı verip bilmediğimiz şeyleri de bulmanın yollarını öğreneceğiz. Birçok dersimizde reaperın çeşitli ayarlarını değiştirdik. Bu dersimizde kendi ayarlarımızı yedekleyip bu yedekten geri yükleyeceğiz. Kısa yol havuzuna dalacağız. Daha pratik şekilde yapmak istediğimiz işlemler için kısa yollar bulacağız, yoksa da üreteceğiz. Son olarak tüm katılımcılarımızla birlikte güzel bir anı kaydı oluşturup eğitimimizi bitireceğiz.

Ayrıca engelsiz eğitim platformundaki sürecimiz tamamlansa da reaper sohbetlerimizin kurduğumuz whatsapp grubu üzerinden devam edeceğini haber vermek isteriz. Kayıtlarımız www.dünyayaseslen.com Sitemize yüklendikten sonra bir yandan dinleyip bir yandan aramıza katılmak isterseniz gizemalakaya@gmail.com adresine iletişim bilgilerinizi yazabilirsiniz.

Son günümüzde bize eşlik etmek isterseniz bu akşam saat 21.00’da dersimize bekleriz.

Eğitime Katılım Yönergeleri:

Eğitimin adı: Reaper Eğitimi

Tarih: 02.06.2023

Saat: 21:00

Eğitimci: Gizem Alakaya

Yer: Engelsiz Eğitim Zoom Platformu

Eğitime katılım bağlantısı:

 https://zoom.us/j/92474514417?pwd=RjBQRFF2UUt0eTJHMktqeFF5cUpWZz09

Zoom uygulaması üzerinden “Katıl” düğmesini kullanarak katılmak isteyenler için

Meeting İD: 92474514417

Şifre: 1234 

Engelsiz Erişim Derneği ile ilgili tüm duyuru ve haberleri anlık olarak takip etmek isteyen dostlarımız

 Engelsiz Erişim Derneği Duyuru Grubu 

bağlantısına tıklayarak WhatsApp grubumuza katılabilirler.

 

 

Engelsiz Erişim Derneği Twitter Zaman Akışı