Merhaba değerli engelsiz eğitim takipçileri. Bugün günlerden Reaper. Bir önceki dersimize gelenlerle birlikte Reaper ve scriptlerini kurduk, temel ayarlarını kontrol ettik. Sıra geldi artık Reaper’ı adım adım keşfetmeye.

Bugün öncelikle birlikte programın yapısını, menülerini kuş bakışı düzeyinde inceleyeceğiz. Kayıt dağınıklığında boğulmamak ve sonradan nasıl toparlarım diye kara kara düşünmemek için ipleri sıkı tutmayı, projeleri belli bir düzenle kaydetmeyi öğreneceğiz. Ve son olarak ilk ses kaydımızı yapacağız. Yavaş yavaş ısınıyoruz. Profesyonelleşmeye adım adım ilerlerken sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Bizimle aynı heyecanı paylaşıyorsanız bu akşam saat 21:00’de eğitimimize bekleriz.

Hatırlatma: İlk hafta yapılan kurulum ve ayarların eğitim öncesinde bitirilmiş olması önemlidir. Ders akışını etkilememesi adına ikinci ders sırasında bu kontroller tekrar edilmeyecektir. Daha önce de duyurduğumuz üzere gerekli işlemlerin tamamlanması için destek taleplerinizi gizemalakaya@gmail.com adresine iletmeniz gerekmektedir. Hala desteğe ihtiyacınız varsa bugün 17:00’ye kadar mail atmış olmanız halinde ders öncesi destek verilebilecektir. Eğitimde görüşmek üzere.

Eğitime Katılım Yönergeleri

Eğitimin adı: reaper eğitimi

Tarih: 04.01.2023

Saat: 21:00

Eğitimci: Gizem Alakaya

Yer: Engelsiz Eğitim Zoom Platformu

Eğitime katılım bağlantısı: https://zoom.us/j/92474514417?pwd=RjBQRFF2UUt0eTJHMktqeFF5cUpWZz09

Zoom uygulaması üzerinden “Katıl” düğmesini kullanarak katılmak isteyenler için

Meeting İD: 92474514417

Şifre: 1234

Engelsiz Erişim Derneği ile ilgili tüm duyuru ve haberleri anlık olarak takip etmek isteyen dostlarımız Engelsiz Erişim Derneği Duyuru Grubu bağlantısına tıklayarak WhatsApp grubumuza katılabilirler.

 

 

 

 

Engelsiz Erişim Derneği Twitter Zaman Akışı