Merhaba değerli Engelsiz Eğitim takipçileri. Bugün günlerden Reaper. Bir önceki dersimizde Reaper’ın menülerini kabaca inceledik. Düzenli projeler oluşturabilmek için gerekli ayarları tamamlayıp ilk kaydımızı yaptık. Bu hafta sıra geldi biraz daha derine inmeye.

Selen Özel Bilgi Yarışması’nı online’da takip edenler kimler? Soruların sizin duyduğunuz hale gelene kadar hangi aşamalardan geçtiğini hiç merak ettiniz mi? Ne dersiniz, asıl olan güzel seslendirmek mi yoksa güzel montajlamak mıdır? Gelin bu dersimizde birlikte örnek bir soru seslendirelim. Hataların nasıl yok edilebildiğine tanıklık edelim. Bu uygulamayı yaparken de item kavramının inceliklerini, ripple modunu ve var olan ses dosyalarını Reaper’da nasıl açabileceğimizi öğrenelim. Eylenerek öğreneceğimiz bu haftaki dersimize bizimle aynı heyecanı paylaşan, ayrıca mikrofon korkusunu aşmaya ihtiyacı olan herkesi bekleriz. Eğitimde görüşmek üzere.

Eğitime Katılım Yönergeleri

Eğitimin adı: reaper eğitimi

Tarih: 11.01.2023

Saat: 21:00

Eğitimci: Gizem Alakaya

Yer: Engelsiz Eğitim Zoom Platformu

Eğitime katılım bağlantısı: https://zoom.us/j/92474514417?pwd=RjBQRFF2UUt0eTJHMktqeFF5cUpWZz09

Zoom uygulaması üzerinden “Katıl” düğmesini kullanarak katılmak isteyenler için

Meeting İD: 92474514417

Şifre: 1234

Engelsiz Erişim Derneği ile ilgili tüm duyuru ve haberleri anlık olarak takip etmek isteyen dostlarımız Engelsiz Erişim Derneği Duyuru Grubu bağlantısına tıklayarak WhatsApp grubumuza katılabilirler.

Engelsiz Erişim Derneği Twitter Zaman Akışı