Merhaba değerli Engelsiz Eğitim takipçileri. Bugün günlerden reaper. Önceki iki dersimizde “Güllerin İçinden” parçasının altyapısını birlikte kaydettik. Doğru ensturmanları doğru yerlere yerleştirirken hem tüm bildiklerimizi tekrar ettik hem de çok eğlendik. Bugün ise işimize biraz daha teknik bilgi katmak istiyoruz.

Dinlemeye doyum olmayan müzikler hazırlamanın tek faktörü kaydetmek değil elbette. Güzel mixajlar yapmak da bir o kadar önemli. Bu nedenle hazırladığımız parçaya biraz daha profesyonellik katmak adına taptaze başarısıyla bize bilgi ve deneyimlerini aktaracak bir konuk eğitimciyi ağırlamanın heyecanını yaşıyoruz. Konuk eğitimcimiz İkinci Uluslararası Görme Engelliler Şarkı Yarışması Türkiye ön elemesini kazanarak bizi bu yarışmada temsil etmeye hak kazanan Burak Bozteke. Birlikte geçen derslerimizde hazırladığımız parçanın mixajını yapacağız.

Dinlediğiniz parçaların ses uyumunun nasıl sağlandığını, müzikte profesyonelliğe giden yolun nerelerden geçtiğini merak ediyor musunuz? Cevabınız evetse bu akşam saat 21.00’de eğitimimize bekleriz.

Eğitime Katılım Yönergeleri

Eğitimin adı: reaper eğitimi

Tarih: 22.03.2023 Çarşamba

Saat: 21:00

Eğitimci: Gizem Alakaya

Yer: Engelsiz Eğitim Zoom Platformu

Eğitime katılım bağlantısı: https://zoom.us/j/92474514417?pwd=RjBQRFF2UUt0eTJHMktqeFF5cUpWZz09

Zoom uygulaması üzerinden “Katıl” düğmesini kullanarak katılmak isteyenler için

Meeting İD: 92474514417

Şifre: 1234

Engelsiz Erişim Derneği ile ilgili tüm duyuru ve haberleri anlık olarak takip etmek isteyen dostlarımız Engelsiz Erişim Derneği Duyuru Grubu bağlantısına tıklayarak WhatsApp grubumuza katılabilirler.

 

Engelsiz Erişim Derneği Twitter Zaman Akışı